Viewed 44 times 0 Answers
0
یه شرکت خوب برای طراحی سایت برای مارکتینگ حرفه ای با پشتیبانی می شناسید ؟
2020-11-07 06:59:54 Montreal کار # #طراحی سایت #مارکتینگ #مارکتینگ حرفه ای با پشتیبانی #شرکتSimilar Question:
#
#طراحی سایت
#مارکتینگ
#مارکتینگ حرفه ای با پشتیبانی
#شرکت
داشتم. مدرک فوق لیسانس مهندسی مکانیک در کانادا بازار کار داره برای مهاجرت
2021-08-28 16:54:00 #Canada [فوق لیسانس] کار
ی داشتم کار در رده های مختلف بانکی مثل rbc در چه ناکی دسته بندی میشه؟ چجوری میتونم موقعیت شغلی رو چک کنم که در چه ناکی هست؟
2021-08-29 09:16:00 #Canada [کار] کار
#مارکتینگ
شبتون بخیر من دانشجو هستم و درسم آخر سپتامبر تموم می شه برای اینکه بتونم بعد از تموم شدن درسم ویزای همسرم رو تمدید کنم که به ویزیتوری تبدیل نشه باید کاری که NOCA و یا NOC B باشه داشته باشم متاسفانه به دلیل دانشجو بودن و اینکه سه شنبه و پنجشنبه صبح تا ظهر کلاس دارم و جمعه ها هم کلا کلاس دارم هر مصاحبه ای هم که قبول می شم بعدش به دلیل ساعت کاری رد می شم می خواستم ببینم تو اطرافیانتون کار منشی office administrative و یا کار مربوط به مارکتینگ سراغ ندارین؟ ممنونم از اینکه پیشنهاد کار فایننس بهم نمی
2021-09-21 04:16:00 #Canada [دانشجو] کار
کسی در مورد بازار کار early childhood education میتونه من رو راهنمایی کنه. من پذیرش و ویزا در این رشته گرفتم ولی میخوام ببینم اگر بازار کار خوبی نداره یه پذیرش دیگه مثل بیزینس مارکتینگ بگیرم. کدومشون بهتره
2020-12-08 08:00:59 #Montreal [early childhood education][بیزینس مارکتینگ][کار] کار
#شرکت